feest 19,20 en 21 juli 2017

Stichting Malden in Motion © 2017. | Disclaimer  |

Woensdag 19 juli 2017

Heuse Heumense: Kerkplein Malden | Gratis toegang
feestelijk revue voor jong en oud(er)

18.30 uur: Inloop en ontvangst met muziek
19.00 uur: Opening feestelijke revue vol Heumens talent met liedjes en sketches

van toen en nu met medewerking van

  Marc Eissing
  Boudewijn Jansen
  Esther van der Wel
  Coverband Sway
  Marjolein Pieks
  Dance Department

22.30 uur: Afsluiting

Op de woensdagavond, 19 juli, starten de feesten met een gezellige familieavond voor jong en oud(er). In de Heuse Heumense revue laat lokaal talent zien wat het in huis heeft: dans, zang, klein- en dichtkunst. De avond is bedoeld om alle mensen uit de vier Heumense dorpen samen te brengen in een gezellige, feestelijke sfeer.

Vanaf 19.00 uur treden Heumense talenten op in een gevarieerd programma voor alle leeftijden. Rasentertainer Marc Eissing, onder andere bekend van Toneelvereniging Steeds Hoger, toetsenist Boudewijn Jansen en kleinkunstenaar Esther van der Wel brengen bijvoorbeeld liedjes en sketches van Toon Hermans, Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt: meezingen, deinen, dansen mag! De meiden van Dance Department laten zich zien met hun prachtige moves. Er is muziek van jazzy coverband Sway én Heumens dorpsdichter Marjolein Pieks heeft een verrassing ... “

Zo rond 21.00 uur worden de deelnemers aan de Vierdorpen-wandeltocht – de gemeente Heumen organiseert deze – op het Kerkplein verwacht. De wandelaars krijgen er een warm onthaal. Ze hebben er dan zo’n 12,5 km op zitten, zijn om 18.00 uur bij Kadans in Nederasselt gestart en via Overasselt en Heumen naar Malden gelopen. Een muziekkorps van 55 personen - The Band of 150 Regiment The Royal Logistic Corps - The Lowland Band of the Scottish Division – begeleidt hen vanaf Het Stenen Hoofd aan het MaasWaalkanaal naar het Kerkplein. Daar spelen ze nog een aantal nummers.


Woensdag


FLYER   - klik om te openen -