feest 19,20 en 21 juli 2017

Stichting Malden in Motion © 2017. | Disclaimer  |

Vrijdag 21 juli 2017

Doortocht wandellegioen

10.00* - 16.00 uur Via Maldiola (Rijksweg N844)
 Veel (live)muziek en terrassen langs de vrolijk versierde route

10.00 - 16.00 uur   Kerkplein: Kinderdomein! En Amusements Orkest Malden

Met het Kerkplein dit jaar als stralend middelpunt en de Rijksweg omgetoverd tot vibrerende Via Maldiola met overal feestelijke muziek, versiering, hapjes en drankjes begint de glorieuze intocht van de wandelaars al in Malden.
Er is volop live muziek zoals van de Steelband van de Mariniers op de rotonde van Maldensteijn en van dweilorkest Netter Noast bij Kees Oostindie. Bone Lazy speelt bij Van Eldik en op het Bloemenweitje gaat de Beneluxband helemaal los!
Op het Kerkplein speelt het Amusementsorkest Malden, en er is daar ook veel – en alles gratis – kinderentertainment: springkussens, reuzebellenblaas, circus-doe-dingen, springstelten, ballonfiguren, schminken, suikerspinnen, popcorn, skelterbaan, spaarpot raden…


Kerkplein
Het Kerkplein is dit jaar voor het eerst deels overdekt (10x30m). Onder de overkapping staan stoelen en tafeltjes. Er zijn ook bier- en statafels, parasols en voldoende sanitaire voorzieningen, net als bars, een mobiele snackbar en een barista met heerlijke koffie en thee. Parkeren kan in de parkeergarage onder Maldensteijn of onder de Brede School (aanrijden via de Broekkant), maar ook bij het winkelcentrum aan de overkant van de Rijksweg.


Tot ziens!

* Tijden zijn bij benadering.

Vrijdag